Aafrika

Aafrika

Mitmed Aafrika hõimud kannavad tänini huuleplaate, seavad soenguid saviga ning armistavad end ilu nimel. Eelkõige tõusevad esile Aafrika naiste soengustiil. Nad segavad loomarasva ookerkollasega ja hõõruvad juustesse, et saada omalaadseid värvitoone. Eriti uhked on meeste soengud, kui nad on äsja tapnud looma või vaenlase, siis on neil luba seada juuksed soengusse savi abil ning kaunistada uhkete jaanalinnusulgedega. Selline juuksemehhanism püsib kolm kuni kuus kuud.

Djembe

Djembe on üks populaarsemaid Aafrika trumme ja levinud üle kogu maailma. Tavaliselt valmistatud puidust ja kaetud kitsenahaga, pingutatakse nööridest. Heli tämbriskaala on väga lai tugvast bassist kuni kõrgete ülemhelideni. NB! Sobib hästi nii profesionaalidele, õppeasutustele kui ka inimestele, kes muusikaga kokku pole puutunud.

Vaata lisaks YouTube’ist:
Kenia Safari >>
Grand Master Djembe Player >>